Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till min dotter



Hej Neta


Önskar att du kunde komma
om så bara för en liten stund

så jag får se dig
höra din röst

krama om dig
och berätta hur tomt det blev

att jag längtar efter dig på dagarna
drömmer om dig på nätterna

Önskar att du kunde komma

Mamma




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 420 gånger och applåderad av 40 personer
Publicerad 2015-05-18 09:48



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Berörande! Och vilket vackert namn! /kram
2015-05-25

  Margit Grell
Starkt och berörande!
2015-05-19

  Respons VIP
Starka ärliga rader!
2015-05-19

    ej medlem längre
Väldigt fin och berörande text som lämnar starka spår efter läsning.
2015-05-19

  Gunnel Eriksson VIP
Bandet mellan mor och dotter är
starkt, vilket ditt brev är ett exempel
på. Berörande.
2015-05-19

  lila fjäderblomman VIP
Så gripande Marita! Varma kramar
2015-05-19

  Hanna Mari Wallin
dina ord griper tag
så vackra kärleksfulla meningar

kram!
2015-05-18

    GG
Din text är stark, beundransvärd o väcker många känslor.
2015-05-18

  walborg
Om hon finns någonstans så hör hon Dig och blir glad!
2015-05-18

    ej medlem längre
Så fint skrivet om saknad och längtan...
2015-05-18

  Teresia Ridell
Smärtsamt berörande:( Kramar
2015-05-18

    Dan Myrbeck
Ja, det får vi verkligen hoppas!

Väcker frågan vad som ligger bakom denna önskan?
2015-05-18

  Ljusletaren
Hoppas att hon besöker dig var natt och vem vet ;.) Kramar om/ kram
2015-05-18

    Elisabeth Nilsson VIP
Ett gripande brev, skrivet med äkta känsla och saknad!
2015-05-18

    ej medlem längre
Gripande läsning, verkligen ...
2015-05-18

  bittemi VIP
Berör starkt!
2015-05-18

  ResenärGenomLivet VIP
Så berörande...känner detsamma för min syster...
2015-05-18

    Birgersdotter VIP
Starkt berörande och gripande.
2015-05-18

  Anya VIP
Enkelt brev med stort innehåll. Blir berörd.
2015-05-18

  Magdalena Eriksson VIP
gråter så sorgligt. så fruktansvärt oändligt överhemskt ...Vilken styrka i dig som ändå tar emot livet. Starkt.
2015-05-18

    ej medlem längre
Sorgens ord i din längtan....
2015-05-18

  Rise Little One
Hon kommer till dig och stannar kvar i dina tankar fina Marita.
2015-05-18

    ej medlem längre
Rent och äkta, från hjärtat.
2015-05-18

  Sommarina VIP
Så fint. Och känsligt
2015-05-18

  louisegirl
Så innerligt fint skrivet <3
2015-05-18

  Klara Ord VIP
Så vackert om en längtan som alltid finns där, som en central del av livet.
2015-05-18

    ej medlem längre
Så underbart fint, skört och vaggande längtan, sänder några värmetankar till dig, kram.
2015-05-18

  ULJO
Så hjärtskärande framfört
2015-05-18

    ej medlem längre
Fint Marita,jag tror jag kan sätta mig in i din känsla.
2015-05-18

  Lars Hedlin
Berör i själ och hjärta <3
2015-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP