Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hittade den här fina bilden via Google!


Alla är vi mirakel!

Världen skulle kunna vara en så mycket bättre plats om vi lärde oss att tolerera varandra mer. Om vi visar ödmjukhet medmänsklighet och värme. Alla är vi unika alla är vi mirakel. Det spelar ingen roll var du kommer ifrån eller vilken religion du har, det spelar ingen roll vilken etnisk tillhörighet eller sexuell läggning du har

Alla är vi lika värda!

Det enda vi behöver göra är att vara oss själva alltid göra vårt bästa oavsett var vi befinner oss i livet så ska man alltid göra sitt bästa i rådande stund. För man vet aldrig när man behöver stöd tröst eller hjälp från andra. Acceptera nuet för vad det är försök att inte ta något personligt lev varje sekund av livet och gör så gott du bara kan

Värme energi och kärlek till er alla <3

Lars Hedlin 2015-05-18

(Copyright ©Lars Hedlin)




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 510 gånger och applåderad av 28 personer
Publicerad 2015-05-18 10:14



Bookmark and Share


  i af apa
naturligtvis
är det rätt!
2015-05-25

  KattenKin VIP
Vilken fin tanke och text!
2015-05-24

  Destino
Vilken underbar tekst min fina poet vän...
Du är så duktig
2015-05-23

  Anna Nickolausson
Ord som behöver höras och ta till sig
2015-05-22

  Margit Grell
Kloka ord att ta till sig!
2015-05-19

  Ljusletaren
Absolut sant/ kram
2015-05-19

  Lindha W Gustavsson
Mycket bra text - gillas mycket av mig!
2015-05-19

  Magdalena Eriksson VIP
Fint å många håller med!
2015-05-19

  lila fjäderblomman VIP
Wow, fantastiska ord! Håller HELT med!!!
2015-05-19

  L.byström
JA! Sant!
2015-05-18

  Chawa VIP
Fin uppmaning och kloka ord!
2015-05-18

  Ingrid Trolle
Så kloka och fina ord

2015-05-18

  WyS VIP
Kloka ord ??
2015-05-18

  Hanna Mari Wallin
Hedrar dina ord här!


medmänniska och medmänsklighet är svaret!


2015-05-18

  ULJO
Fint och kloku tänkt
2015-05-18

  Teresia Ridell
Ja fred inom, fred utom.. Mycket bra skrivet ! Kramar
2015-05-18

    Dan Myrbeck
Kloka ord!
2015-05-18

    glasa VIP
skön och varm
att läsa
och

att vara i
2015-05-18

    Elisabeth Nilsson VIP
Klokt och rätt tänkt, skrivet av dig!
2015-05-18

  ResenärGenomLivet VIP
Viktig text, en riktig brandfackla...
2015-05-18

    Birgersdotter VIP
Klokt och fint skrivet.
2015-05-18

  soligajag_1 VIP
Du har så rätt !! Alla är lika mycket värda!!
Behöver kärlek, kramar och omtanke, vuxen so barn !
Gillar mycket !!
2015-05-18

  Nannie
gillar
2015-05-18

    ej medlem längre
Kloka ord!
2015-05-18

    ej medlem längre
Lika bra att acceptera det.
2015-05-18

  louisegirl
Tänkvärt och mycket fint skrivet
2015-05-18

    ej medlem längre
Fina tankar, fina ord, fin sanning.
2015-05-18

  Marita Ohlquist VIP
Bra text att ta till sig och begrunda!
2015-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin