Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fann denna vackra bild via Google!


The drag of the silver moon

I like how your skin shines

Underneath the starry sky

 

I love how the gentle breeze

From the drag of the silver moon makes your hair flow

 

(Copyright ©Lars Hedlin)




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 204 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2015-05-18 10:16



Bookmark and Share


    Zernatiah
Vackert!
2015-05-22

  Margit Grell
Beautiful!
2015-05-19

  Lindha W Gustavsson
Lyckad text med vacker bild därtill!
2015-05-19

  lila fjäderblomman VIP
Lovely...
2015-05-19

  Rise Little One
Drömmande ord till sin älskade...
2015-05-18

  Hanna Mari Wallin
så elegant skrivet, som en sann gentleman till sin käraste.
2015-05-18

  ULJO
Tjusigt
2015-05-18

  Teresia Ridell
Sagolikt..lite drömskt.. Fint !
2015-05-18

    ej medlem längre
Underbart vackra ord.
2015-05-18

  louisegirl
vackert i känsla och ord
2015-05-18

    ej medlem längre
Frånvarande vackert, men,
ändå så närvarande.
2015-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin