Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kort om mitt liv


Raggarbil

Rådjur betar nästan varje dag när jag kisar i motljuset bort mot kullen

siluetterna sticker upp rör sig in och ut i en stor svart mage

en myra kryper på datorn

jag kan ingenting

gillar bäst att glida omkring som ett lyxåk i natten

med rutorna nedvevade

och tango ska det va på radion 24 timmar dygnet runt

tango för damer med särskilda behov.




Prosa av Magdalena Eriksson VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-05-18 11:49



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Gillas mycket!
2015-05-19

  i af apa
en tango i
en raggarbil... kan
nog bara du skriva...
2015-05-18

  Måna N. Berger
Älskar också tango för damer med särskilda behov!
2015-05-18

    Elisabeth Nilsson VIP
Humor och självinsikt blir tango i häftiga sensuella toner.
2015-05-18

  Marita Ohlquist VIP
Älskar den sista raden!
2015-05-18

  Sommarina VIP
Ha ha. Härligt. Tango för damer med särskilda behov.
2015-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Magdalena Eriksson
Magdalena Eriksson VIP