Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bilden fr. Internet


Ljusglimten (2015)

 

 

 

finns närmare än vi tror

betraktar inte världen

med dystra åsikter

strålar av ljus

kommer ändå in till oss

  i form av enkelhet

i väntan på tillåtelse

från våra trångsynta sinnen

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 211 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2015-05-19 09:26



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Visdomsord från dig i din fina, tänkvärda dikt! Låt ljuset komma in i själ och hjärta.
2015-05-19

    Dan Myrbeck
Ja - släpp in ljuset!
2015-05-19

  Teresia Ridell
Så vist, starkt och vackert ! Berörs innerligt av din fina ord.
2015-05-19

    ej medlem längre
Åh, så vackert sagt...jag tar till mig dina ord och lägger dom runt mitt hjärta.

2015-05-19

  ResenärGenomLivet VIP
Fantastiskt fina ord att ta till sej...
2015-05-19

  Marita Ohlquist VIP
Bravo!
Kloka ord att bära med sig i vardagen.
2015-05-19

    ej medlem längre
Så underbart fint, ljusglimten finns i så mycket, så sant.
2015-05-19

  Lars Hedlin
Klokhet och vishet på högsta nivå! :)
2015-05-19

  M M Mannheim VIP
Hela skaldestycket tilltalar mig! Härliga ord. Tänkte först nämna några rader men inser att alla är lika bra!
2015-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One