Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du läker mig

Självkänslan var obefintlig
Ensamheten total
Men inställningen till livet
var ändå inte så skral

Gick ut på fredagsdansen
tillsammans med en vän
För att hålla mig uppe
och inte sänka mig igen

En dag stod du där
med ett leende så brett
Precis i samma stund
som en förändring i mig hade skett

Jag hade nyss bestämt mig
för att mot mig själv vara sann
Våga släppa mina hämningar
för att hitta en ärlig man

Du var precis så ärlig
så rak med rättframt sätt
Helt utan krusiduller
och jag köpte det lätt

Men det var inte utan
att min rädsla för ett svek
ibland höll mig tillbaka
att öva tillit var ingen lek

Nu lever vi tillsammans
i vårt eget paradis
Varje dag är fylld med kärlek
och av kärlek blir man vis

Det går att läka ett sårat barn
du hjälpte mig med det
Det är en ynnest att få bli älskad
det är något som jag vet







Bunden vers (Rim) av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 678 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-05-20 07:38



Bookmark and Share


  Feminaz
Underbart!
2017-04-14

  JOLS
Precis så var det för mig med. Det är lycka att finna sin själsfrände och kärlek. Kramar i massor Jenny
2015-06-25

  Ronny Berk
god poesi - med mening i !
2015-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt