Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Obs! Erotiska bilder och text..Läses på egen risk :) kram


Come and sin a little with me

Come and sin a little with me

Låt våra fingrar guidas genom våra nakna celler

 

Kisses so strong you barley can’t hold on

Berusad av känslan låter vi det ske

 

Hot embrace euphoria and exploding Cummings

Lever och delar det goda I stunden

 

(Copyright ©Lars Hedlin)




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 175 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2015-05-20 10:06



Bookmark and Share


  Destino
Bra skrivet
2015-05-23

  ULJO
stark kärlekskänsla
2015-05-22

  louisegirl
Brännheta känslor ;)
2015-05-21

  Magdalena Eriksson VIP
Hm. mina behov av sådant i text är liten. men lustfyllt ändå att läsa.
2015-05-21

  Angel of love
Stark underbar hetta.
2015-05-21

  lila fjäderblomman VIP
Hot love!
2015-05-20

  Hanna Mari Wallin
Härligt Lars...du beskriver ömmakärleks stunder så innerligt med värme och passion
2015-05-20

  Ingrid Trolle
Hett
2015-05-20

    ej medlem längre
Hot Love!
2015-05-20

  Blomma-Stjärna VIP
hett - !
2015-05-20

    Dan Myrbeck
Really nice!!
2015-05-20

    ej medlem längre
Erotiskt vackert.
2015-05-20

  Rise Little One
Ojoj, denna får man inte läsa när man är på jobbet ;)
2015-05-20

  Teresia Ridell
Underbart hett och rusigt!
2015-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin