Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

igenkänningens mirakel


blomman
den

den som blommade i öknen



blomman
den

den som växte av längtan



blomman
den

den som gav sin doft sin nektar till ingen

blomman
den

den som gav all sin fägring



hörde
sin egen ton
genom en annan
såg sin egen tid
genom en annan
helt igenom lyst
av sitt eget
eko
genom tidernas flod
nu

GENSVARAD

lycklig
genom en annan







Fri vers av glasa VIP
Läst 363 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-05-20 10:09



Bookmark and Share


  Åsa Njunjes
"hörde sin ton genom en annan". Spegling! Återspegling! Det som gör livet värt att leva. Fint!
2015-05-24

    psyklist
Gillar skarpt att dina ord om igenkänning framkallar just igenkänning.
2015-05-21

  Lars Hedlin
Stark text med känsla!
2015-05-20
  > Nästa text
< Föregående

glasa VIP