Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

The Fairy - tanka

Småväxt rosälva

klär jorden i rosa fluff

döljer det svarta

kväver ogräs i linda

växer sig stark och vacker




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-05-22 18:30



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Fin!
2015-05-23

  Magdalena Eriksson VIP
Fint om att hämta näring ur svart. Bli fluffig småväxt men rosa stark.
2015-05-23

  ULJO
Bra och insiktsfullt framfört
2015-05-22

    Dan Myrbeck
Tänkvärd
symbolik.
2015-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP