Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ordlös





om jag blundar försvinner världen omkring mig

allt blir ett svart mörker

i mörkret vilar evighets tystnad

jag vilar på gungande vågor av kärlek

inga ord kommer från min mun

ordlös är min kommunikation

huden känns som sammet

känner bara lycksalighet

svävar upp till svindlande höjder

tar ett djupt andetag

öppnar mina ögon

världen kommer åter



sådana stunder känner jag mig fri





Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-05-20 18:40



Bookmark and Share


  S-E Forslin/same
Att veta var frihet finns, ge sig hän och finna den, är en gudagåva!
2016-03-17

  Ronny Berk
ordlös kommunikatin kan vara nog så vältaligt berättande ; speciellt under frihets stunder
2015-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP