Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fann denna kraftfulla bild på Google!


The devil is on my neck

The devil is on my neck

Breathing foul words

 

Bringing it all down to the ground¨

Well shut the hell up!

 

Whipping strong with his bloodstained whip¨

Blood gushing and trashing up the flesh

 

Ohh well is a welcome pain

And I am alive

 

(Copyright ©Lars Hedlin)




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 224 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2015-05-21 14:54



Bookmark and Share


  Margit Grell
Stark utsaga!
2015-05-24

  Lindha W Gustavsson
Du är mycket duktig på att förmedla känslor i alla former. tummen upp för dig!
2015-05-23

    Dan Myrbeck
Ja, ständig kamp mellan
ont och gott
2015-05-22

  Angel of love
Stark text, kramar till dig.
2015-05-22

  Teresia Ridell
Starkt berörande, inte minst styrkan på slutet.. Härligt att kunna vända tungt till ljust och starkt !!
2015-05-22

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Stark text ! Gillar insikten i sista versen
2015-05-22

  Ingrid Trolle
En mycket stark text
som griper tag inom.
Skön avslutning
2015-05-21

  lila fjäderblomman VIP
Starka känslor här! Verkar vara förlösande...
2015-05-21

  Marita Ohlquist VIP
Starka känslor här!
Ja, då känner man att man lever.
2015-05-21

  Blomma-Stjärna VIP
mitt i plågan kommer insikten; I am alive!
2015-05-21

  louisegirl
Stark i känsla denna...
2015-05-21

  Magdalena Eriksson VIP
Inget är som egen djävul... på lika villkor.
Levande ...
2015-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin