Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MELLAN HOPP OCH FRUKTAN

 

Inga ord

från dig

 

bara tystnad

 

tankar

ser bilder

 

svartmålade

 

läser bok

om döden

 

tårar väter kind

 

bortom kontroll

ylar känslor

 

smärta blöder inuti

 

klockan

visar tolv

 

varsel besegrar förnuft

 

 

 




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 374 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-05-22 18:44



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Berör .....kram
2015-05-23

    ej medlem längre
En mycket stark text med djupa känslor som berör..
2015-05-23

  Magdalena Eriksson VIP
Bra. Form och innehåll förstärker varandra. Döden har många diktaren men är själv tyst.
Älskare som inte anländer har också många namn. Texten droppar som tårar eller nått..... .....
2015-05-23

  Magica VIP
vemod, berör!
2015-05-23

  Margareta Wersäll
Tänk nu känner jag igen mig igen, helt inkännande dikt, smärtan lyser på ett klart sätt!
2015-05-22

  Marita Ohlquist VIP
Stark text som går rakt in i själ och hjärta!
Bra skrivet.
2015-05-22

    ej medlem längre
Dramatiska ord som hugger tag att läsa.
2015-05-22

  ULJO
Starkt berörande fångat
2015-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP