Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


Hemma igen

 

så skönt att komma bort några dagar

inte tänka på allt jag behöver göra

bara få vara

tillsammans med min bror och svägerska

i deras hem

vi har njutit av dagarna

jag har fått se sånt som jag sett för länge sedan

som jag genom åren glömt bort

underbara dagar som gett mig ny energi

nu har jag orken att ta itu med det

som ligger framför mig

något jag hoppas ska stanna kvar en stund

att det i dag är 13 år sedan

jag opererade bröstcancer första gången

något jag inte tänkt på under dagen

som jag nu ska försöka glömma

bara känna det positiva

jag har inom mig just nu

 

anits 22 maj 2015




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-05-22 15:41



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Dig väl förunnat.
2015-05-25

  Lars Hedlin
Bra vännen och kram till dig!
2015-05-23

    ej medlem längre
Uppleva
2015-05-22

    ej medlem längre
Det är trevligt å hälsa på å få störa lite å upplena
2015-05-22

  Eva Helene VIP
Betydelsefullt detta, väl beskrivet!
2015-05-22

  aol
Har själv varit hos min dotter i 14dagar laddat batteriet
2015-05-22

  Larz Gustafsson VIP
Väl unt.
2015-05-22

  ULJO
Skönt att få ladda om ibland. Väl förmedlat detta
2015-05-22

    Birgersdotter VIP
Skönt ha trevligt och få possitiv energi
2015-05-22

  ResenärGenomLivet VIP
Borta bra men hemma bäst...ändå skönt att hämta krafter någonstans...
2015-05-22

    Dan Myrbeck
Jag tror att positiva tankar betyder väldigt mycket på många av livets områden.
2015-05-22
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP