Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i livstycken





för mig



är nog



poesin








som liv andas








Fri vers av glasa VIP
Läst 287 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-05-23 09:04



Bookmark and Share


  Quasimodo
Så är livets takt och puls!
2015-05-23

  Lars Hedlin
UNDEBART! :)
2015-05-23

  Per "Läsaren" Sörqvist
då är det verkligen av vikt
2015-05-23
  > Nästa text
< Föregående

glasa VIP