Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liksom bunden

fjättrad, lämnad, suddad
alla kärlekssånger jag hört
famnar jag
förlägger jag i ett rike
som lyser på mänskligheten
det är min räddning, min skönhet
älskar, älskar
alla sårbarhetpärlor du bär
min omhändertagandeström
i varandet
andras blickar
allas utom mitt
jag är klädd i vitt
jag är klädd i något som skyr
färgernas samklang
mitt röda sår
jag går tätt förbi
min egen verklighetsmagi






Fri vers (Fri form) av Hestia VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-05-23 20:09



Bookmark and Share


  Ronny Berk
klädsam poesi !
2015-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Hestia
Hestia VIP