Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


Lördagkväll 23 maj 2015

 

det är lördag kväll

pingstaftonen är snart slut

en dag när åtta ungdomar

konfirmerats

åtta fina ungdomar

som med sång, musik och drama

visade vad dom lärt sig

under konfirmationstiden

jag såg på himlen

som var så röd och vacker

grönskan i träden är ännu så skir

och ljust grön

penséerna jag har på altanen

lyser upp med sina vackra färger

jag längtar och hoppas

att det blir ordning på altanen

nu till sommaren så jag kan få njuta

av den ha en soffa längst ner

blommor i krukor runt om

kunna sitta där läsa, skriva

dricka kaffe och bara njuta av

sköna sommarkvällar

det är mina tankar när jag släcker lampan

denna lördag kväll

ligger och lyssnar i mörkret

på röstningen i sclagerfinalen

jag somnar innan jag vet vem som vann

 

 

anits 24 maj 2015

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2015-05-24 08:31



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Tycker om din beskrivning av hur du vill ha din lilla utehörna...det låter så skönt...
2015-05-27

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2015-05-26

    sajo
Vilken underbar text du delar med dig av. Lugn och ro och förhoppning om din sommar på altanen. En vacker bild och rytmen i din text gillar jag.

Jag bokmärker och applåderar.
2015-05-25

    Dan Myrbeck
Vi får hoppas det blir bra!
2015-05-25

  Eva Helene VIP
Du skriver så fint om din dag!
2015-05-25

  Bibbi VIP
Må Din önskan bli uppfylld.
2015-05-25

  ULJO
fint att du tog oss med
2015-05-24

    Birgersdotter VIP
Fint berättat
2015-05-24

  Lars Hedlin
En fin berättelse..kram
2015-05-24

    ej medlem längre
Mycket fint berättat. En skön söndag! Birger
2015-05-24
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP