Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fann denna starka bild via Google!


When the rigorous come to sin

 

When the rigorous come to sin

The Burdon on humanity will not be as strong as before

 

But if the others stand in vain and doing nothing

We will truly be lost

 

(Copyright ©Lars Hedlin)




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 199 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-05-24 11:48



Bookmark and Share


  ULJO
Här var det styrka minsann
2015-05-24

  Blomma-Stjärna VIP
när botten är nådd kommer alltid reaktioner - om inte annat så för överlevnadsdriftens skull ----- och varför inte innan, verkar din dikt fråga ------ och jag vet inte...

2015-05-24

  louisegirl
Stark denna
2015-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin