Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fann denna sensuella bild via Google! OBS! Innehåller nakenhet! :)


In your hottest embrace!

I’ve been here sins the beginning of time¨

Trying to keep the flame burning bright

 

Give me danger and kiss me like an Ocean breeze

Caress me in your hottest embrace

 

Sometimes I have to leave without a reason

Come with me and let the feeling glow and grow

 

Let us be side by side naked and warm

Let us be ready for life

 

(Copyright ©Lars Hedlin)




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 198 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-05-24 11:50



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Yes!
2015-05-25

  Blomma-Stjärna VIP
ett kärlekspar som håller flamman levande!
2015-05-24

  Teresia Ridell
Brinnande hett !
2015-05-24

    ej medlem längre
Hett famntag....
2015-05-24

  louisegirl
Ömt och fint
2015-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin