Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag satt och drack kaffe när jag plötsligt fick den första strofen i huvudet och så var skrivandet igång!


vad som blöder

Marken mörk
som svart natt
utav blod
här bland snåren skedde det
ett bestialiskt mord

Den vind som våren medför
så sprudlande av liv
men kroppen den är skör
när man river med en kniv

I onaturlig iver
släcktes här en eld
kvar finns endast aska
och jorden som beskriver
hur allt i slutet bliver

Orden lever
bläckets färg är röd
våren har bara börjat
men redan är du död

Lev vår! Lev natur!
Regna du, och blöd!




Fri vers (Fri form) av Verner Ask
Läst 300 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-05-24 23:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Verner Ask
Verner Ask