Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tech_no_logic senryu


New technology
made my life much easier
I'm hooked on this shit




Bunden vers (Haiku) av Onomatoprofet VIP
Läst 283 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-05-26 21:44



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Me too, man sitter där man sitter!
2015-05-27

  Onomatoprofet VIP
som han som var spelberoende sa:
jag kan sluta när jag vill, ska vi slå vad?
2015-05-26

  Ponkla
Det är som en drog, ett beroende som antingen hjälper eller förvärrar situationen att leva för en bättre hälsa.
2015-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP