Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


En dag att minnas

 

tisdag jämn vecka

vi träffades vid församlingshemmet

för att vandra till ”Vadstena”

denna tisdag gick pilgrimsvandringen

från församlingshemmet

till badstranden vid tansen

där gjorde vi upp eld

satt i slogboden

samtalade om både djupa

och mindre djupa saker

fikade

hade en mycket trevlig stund

tiden gick fort

två timmar försvann bara så där

vi såg till att elden slocknat

innan vi plockade ihop

för att bege oss tillbaka till

församlingshemmet

det blev att åka med i bilen tillbaka

bilen som prästen kom i

hade fikat med sig

en förmiddag att minnas

med stor glädje

 

anits 26 maj 2015

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-05-27 00:05



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2015-06-01

  Eva Helene VIP
Ja visst var det en dag att minnas, fint!
2015-05-28

  Bibbi VIP
Tack för Din fina skildring!
2015-05-28

  Lars Hedlin
Härligt! Tack för delningen! kram
2015-05-28

  ResenärGenomLivet VIP
Trevligt med gemenskap...fint berättat...
2015-05-27

    Dan Myrbeck
Trevligt!
Ja, vi behöver både djupa och
ytliga samtal.
2015-05-27

  Ljusletaren
Bra att du hade det bra/kram
2015-05-27

  Ronny Berk
väl berättat om glädjerik samvaro, ja !
2015-05-27

  Marianne Räf
Mysigt, med gemensamma
trevliga utflykter !
2015-05-27

    ej medlem längre
Va fin gemenskap du har i din församling, mycket trevligt att läsa om!
2015-05-27

  ULJO
Tack för din berättelse
2015-05-27
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP