Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nr 1262


NATTENS HEMLIGHET

 

Mot nattens

hemlighet

skrider

heta drömmar

 

öppnar dörr

med rostigt lås

 

kandelabrars

rosa sken

kastar skuggor

på himmelssäng

 

där vilar du

i väntan

kärleksberedd

på vita lakan

 

sakta faller

min sidenklänning

mot golvets

lena plankor

 

naken grenslar jag

nattens hemlighet

låter piskan vina

rider otyglad

 

når målet

ditt och mitt

medan drömmarna

talar sanning

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 412 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-05-30 19:34



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Starka känslor bra förmedlade!
2015-05-31

  Angel of love
Gillar hettan i texten.
2015-05-31

  Marita Ohlquist VIP
Fastnade speciellt för det sista stycket!
Bra skrivet.
2015-05-31

    ej medlem längre
Sköna sensuella ord.
2015-05-30

  Ronny Berk
nattens hemlighet lagom mycket blottad, ja !
2015-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP