Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


Vinsten

 

vi håller på med utställningen

inför sommaren

när någon ropar till mig

det ringer i din väska

jag går dit

hinner inte svara

ser att det är ett okänt nummer

stänger av mobilen

vill inte den skall störa

om det av någon anledning

ringer igen

glömmer det hela

när jag kommer hem sätter jag på telefonen igen

då ser jag att jag har ett mobil svar

lyssnar till det

blir glatt överraskad

det är ett meddelande

från vårdcentralen

jag har vunnit ett pris

jag har alldeles glömt bort

att jag gick en tipspromenad

när det var öppet hus på vårdcentralen

en tipspromenad jag inte ville gå

blev övertalad att göra det

vilken tur att jag gjorde det

och att jag för en gångs skull

fick ett pris

det hade börjat regna

när jag skulle gå och hämta mitt pris

så jag tog bilen

tur var det

den guldiga påsen

som det stod mitt namn på

var både stor och tung

fylld med olika varor från apoteket

 

anits 28 maj 2015




Fri vers av anits VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-05-28 08:29



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Så roligt...grattis till dej...:-)
2015-05-30

    sajo
Grattis från en vinnare till. Härlig text i dagens mobilsamhälle.
2015-05-29

  Eva Helene VIP
Så kul, grattis!
2015-05-28

    Dan Myrbeck
Grattis, det är alltid trevligt
att vinna, särskilt när det ligger
en prestation bakom!
2015-05-28

  Bibbi VIP
Dig så väl förunnat.
2015-05-28

  Lars Hedlin
Grattis vännen! :)
2015-05-28

    ej medlem längre
Va trevligt, å sen att du vann pris!
2015-05-28

  Ljusletaren
Varmt grattis till din vinst/kram
2015-05-28
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP