Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild på några av volangsjalarna jag stickat.


Så är det gjort

 

så är allt som blev kvar efter loppisen

uppe på vinden i mitt förråd

äntligen har jag ett vardagsrum

och en hall igen

det känns så skönt

nu kan jag röra mig igen

utan att snubbla på kartonger

och annat som har stått i vägen

det har tagit en vecka

att plocka i ordning och bära upp

jag har inte stressat

eller burit för tungt

det har fått gå i min egen takt

jag har lite kvar

som jag helst inte vill slänga

det är tidningar som allt om mat

allt om trädgård med mera

jag tycker dom är så fina

hör inte hemma på återvinningen

jag har lagt ut krokar att dom finns

jag hoppas någon hör av sig

kanske ger mig någon krona

då blir jag så glad och tacksam

nu har jag dom i ett hörn av vardagsrummet

dom får finnas där

tills jag tröttnat på att flytta dom

när jag behöver städa

så har jag också en fåtölj för mycket

den har jag velat sälja länge

med det skambud jag fått

får den allt stå kvar

tills någon tycker den är värd det jag vill ha

 

 

anits 28 maj 2015




Fri vers av anits VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-05-28 11:36



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Det är så skönt att rensa ut bland sina saker, man samlar på sej alldeles för mycket...fint berättat...
2015-05-30

  Eva Helene VIP
Fint, kan känna igen mig i detta!
PS : Vackra volangsjalar i underbara färger.
2015-05-29

  aol
Tack för att du delar med dej
2015-05-28

    Dan Myrbeck
Det är svårt att sälja begagnat,
svårt att få ut en rimlig summa.
2015-05-28

  Bibbi VIP
Tack för Din berättelse!
2015-05-28

    ej medlem längre
I sommar ska jag gå igenom mitt arkiv på vinden. Tack för knuff!
2015-05-28

  Lars Hedlin
:) kram
2015-05-28

  Ljusletaren
Gör som en bloggvän till mig gjorde och ge de vackra tidskrifterna till vårdcentralen, tandläkaren eller annan instans. Tänk så många du skulle glädja :-)
Fina sjalar/kram
2015-05-28
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP