Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hittade bilden via Google!


Waiting and wondering like Confucius

I am waiting and wondering like Confucius

Ska det klassiska literära dö för att ge plats åt

Bloggspots och Twittrande öden?

 

So long to the old and the classical at its best

Fokuserar på att låta både Jules Verne, Wilhelm Defoe,

Mary Shelly och Shakespeare vara kvar i mitt liv…..

 

(Copyright ©Lars Hedlin)




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 251 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-05-28 12:22



Bookmark and Share


  lila fjäderblomman VIP
Tror på samexistens!
2015-05-31

  Margit Grell
Det klassiska består.
2015-05-30

    ej medlem längre
Förhoppningsvis samsas gammalt och nytt.
2015-05-29

  anits VIP
Sa sant, det nya och gamla, kan gå hand i hand!
2015-05-28

  Teresia Ridell
Mm..tror att en del av det gamla får ge vika en stund för det nya men det kommer tillbaka.. Se bara på gamla lp-skivor..som hamnade i skuggan av cd-skivor och numera laddas det ju ner direkt.. Men samtidigt kommer lp-skivorna tillbaka och blir lyx.../kultur..
2015-05-28

    Elisabeth Nilsson VIP
Blir nog att nytt och gammalt får samsas.
2015-05-28

  Blomma-Stjärna VIP
det nya tar plats, definitivt!
- kanske det man räddar tid och plats åt av det gamla kan bli kvar
- väljer man inte medvetet tror jag att de gamla goda fina klassikerna, får stå och samla damm! - Tänkvärt!
2015-05-28

    Dan Myrbeck
Instämmer.
Det nya utesluter inte
det gamla.
2015-05-28

    ej medlem längre
De stora dör aldrig - hur än nutiden gormar och skriker om uppmärksamhet.
2015-05-28

  louisegirl
Ja det kan man undra, ibland ;)
2015-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin