Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fann denna bild via Google!


I min ensamhet där ingen kan se !

Trots framgång och även då jag i glädje ler

Så finns det en innerlig sorg och saknad i mitt hjärta

 

Tårar som vill fram känslor som vill ut

Men jag döljer dem i min värme utåt

 

I min ensamhet där ingen kan se mig

Tar jag fram allt, men även då är det så svårt

 

Kanske är det just nu jag behöver värmen som mest?

Kanske behöver jag just dig eller bara någon för just denna stund?

 

 (Copyright ©Lars Hedlin)




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 545 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2015-05-28 12:25



Bookmark and Share


  Anna Nickolausson
berörande ord
2015-06-02

  lila fjäderblomman VIP
Varmt och öppenhjärtligt delar du det mänskliga svåra...gör att jag känner mig omkramad i mitt svåra. Tror att vi är alla omfamnade av något större...Tack o stor kram
2015-05-31

  Margit Grell
Öppet skaldat och berör!
2015-05-30

  ResenärGenomLivet VIP
Starkt känslomässig text...det är ofta i ensamheten dessa känslor kommer... varma kramar till dej...
2015-05-30

    ej medlem längre
Alla behöver vi bli sedda och älskade. Gripande text! kramar.
2015-05-29

  soligajag_1 VIP
Kramar om dig varmt samtidigt som jag ger dig en smeknkng på kinden!
Mycket varm och innerlig dikt!
2015-05-29

  Magica VIP
Berörande, kram!
2015-05-29

  aol
Gripande ensamvackert skaldat och även så igenkännande
2015-05-28

  anits VIP
Starkt gripande och mycket öppenhjärtigt skrivet!
2015-05-28

  Teresia Ridell
Starkt, naket. Ja alla känner vi nog oss vilsna ibland..trots att vi ler och är lyckliga..på sätt och vis.. så kan ju ändå en viss "ensamhets-tagg"...och svårmod riva långt in i hjärtat..vemodsont..mitt i allt..
Kramar !!
2015-05-28

    Lars J
Fin och öppenhjärtlig dikt, tycker om!
2015-05-28

  Palett
Fint och känsligt !
2015-05-28

  Blomma-Stjärna VIP
i ditt hjärtas ensammaste vrå av saknad - når du in och då är du närmast
oss alla mänskliga varelser - ! <3
2015-05-28

    Dan Myrbeck
Jag tror alla har en kärna av
ensamhet trots tvåsamhet
eller mångsamhet.
2015-05-28

    ej medlem längre
Ge aldrig upp! Kramar.

2015-05-28

  louisegirl
Kramar om varmt <3
2015-05-28

  Marita Ohlquist VIP
Skickar en kram på en solstråle!
2015-05-28

  Maj-Lis VIP
Tänker på dej då...och kramar
2015-05-28

  Junia VIP
Kram
2015-05-28

  Ljusletaren
Kramar om och hoppas att det lättar lite/kram
2015-05-28

  Federico Romano
Bene..
2015-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin