Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Egen bild! Jag framför datorn idag: 2015-05-28 (Copyright ©Lars Hedlin)


Blundar Känner och doftar!

Tömmer mitt sinne

Börjar på nytt

 

Värnar om stunden

Fyller den varsamt

 

Blundar Känner och doftar

Värmer själ och hjärta här och nu

 

(Copyright ©Lars Hedlin)




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 264 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2015-05-28 12:27



Bookmark and Share


  lila fjäderblomman VIP
Om och om igen...behöver vi göra detta. Tack för din fina påminnelse!
2015-05-31

  ResenärGenomLivet VIP
Ett nytt steg mot morgondagen...så bra...
2015-05-30

    ej medlem längre
Låter ljuvligt - precis vad vi behöver ibland.
2015-05-29

  soligajag_1 VIP
Så är det .
Vi behöver alla en 'paus' emellanåt.
sen så. . Är vi redo igen!!
Bravo!!
2015-05-29

  anits VIP
Det behövs ibland, mycket bra!
2015-05-28

  Teresia Ridell
Alla behöver vi stanna upp och landa emellanåt.. (jag glömmer det alltför ofta tyvärr..;tack för påminnelsen !)

Du gör det bra !
2015-05-28

  aol
Gillas,
2015-05-28

  Blomma-Stjärna VIP
nu och här med alla sinnen öppna - ja!
2015-05-28

    Dan Myrbeck
Behövligt
och bra
2015-05-28

  Åsa Njunjes
Det är aldrig för sent att börja om.....men landar mest i påminnelsen om konsten att vara i nuet. Bra diktat.
2015-05-28

    ej medlem längre
Se framåt utan ängslan och tveksamhet!
2015-05-28

  louisegirl
Så viktigt att göra ibland, vännen
kram
2015-05-28

  Marita Ohlquist VIP
Bort me det gamla, in med det nya!
Bra
2015-05-28

  Ljusletaren
Vilken ljuvlig start på denna nya dag och här och nu/kram
2015-05-28

    ej medlem längre
Nya friska tag ...
2015-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin