Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


Vårkväll

 

onsdag kväll

det är ännu ljust ute

tio grader varmt

det känns lite kyligt

när jag öppnar dörren

går ut på altanen

det doftar jord

genom björkens grenverk

kan jag se månen

som nu är på väg

över taken

på det rosa huset

långt bort i fjärran

är himlen så röd och vacker

från en trädtopp

hör jag koltrastens

vackra sång i kvällningen

jag börjar frysa

har ingen jacka på mig

så jag går in igen

ser ut genom fönstret

nu syns inte månen mer

dags för mig

att gå till sängs

sova några timmar

innan en ny dag tar sin början

 

 

anits 28 maj 2015




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-05-28 22:25



Bookmark and Share


  Fem hjärtan VIP
Underbar text! :-)
2015-06-03

  ResenärGenomLivet VIP
Skön text om en fin kväll...
2015-05-30

  Larz Gustafsson VIP
Maj...En besvikelse.
2015-05-29

    Dan Myrbeck
Fint skildrat!
2015-05-29

    ej medlem längre
Ja, så funderar vi ibland om aftonen å sen väntar vila å om morgonen vaknar vi glada å förtröstansfull!
2015-05-29

  Lars Hedlin
Jätte fint!
2015-05-29

  Ljusletaren
Detta är att leva i nuet och bra ordat om det/kram
2015-05-29

  Ronny Berk
fint foto till den trevliga texten, ja !
2015-05-29

  M M Mannheim VIP
Innan en ny dag och tiden fylls av nya dagar.
2015-05-28

  Bibbi VIP
Rofyllt.
2015-05-28

  aol
Vackert skaldat här vännen,
2015-05-28
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP