Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


Ett stilla vårregn

 

ett stilla vårregn faller

utanför mitt fönster

det blåser en aning

en skata försöker

sätta sig i häggen

det ser vingligt ut

grenarna är för tunna

skatan orkar inte hålla

sig kvar

öppnar min dörr

drar in alla dofter

häggen doftar starkt

jag nyser och nyser

ser att regnet spolat bort

en hel del pollen

som fanns på bilen

den såg grön ut

inte grå som den är

i dag vill jag så frön

i mina lådor

ställa dom under köksfönstret

hoppas att det blir någon ordning

på altanen snart

hyresvärden lovade

att till midsommar ska det vara klart

tidigare om det går bra

än har ingen varit hit

kollat vad som ska göras

det slutar regna

en vacker vårmorgon

som det är värt

att ta till vara

 

 

anits 29 maj 2015




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 282 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-05-29 08:57



Bookmark and Share


  Fem hjärtan VIP
Vackert och målande skildrat och vilken fin solros..:-)
2015-06-03

  Anya VIP
Fin bild och text. Vilken vacker solros. Ser ut som det är någon som har gröna fingrar. Håller tummarna att uteplatsen blir bra på alla vis.
2015-05-31

  ResenärGenomLivet VIP
Det finns mycket att pyssla med så här på våren...fint...
2015-05-30

  tom boreland
du glömmde kaffedoften
2015-05-29

    Dan Myrbeck
Både plus och minus, som det
ju ofta är.
2015-05-29

    ej medlem längre
Låt oss ej glömma altanen! Fint berättat!
2015-05-29

  Bibbi VIP
Fint skildrat.
2015-05-29

  Lars Hedlin
Gott i nuet :)
2015-05-29

  Ljusletaren
Nuet finns där hela tiden och bra att du njuter av det medan du väntar/ kram
2015-05-29
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP