Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fann denna sensuella bild via Google!


Varje andetag gör oss vackra!

Ja vi ska leva nu

Vi tar vara på stunden och vad den ger

Ditt leende får hela mitt hjärta att le

 

Fingertopparna nuddar din nakna hud lätt

Vi kommer varandra så nära vi bara kan

Våra ögon säger -kyss mig Nu

 

Som eldens låga smeker vedträet berör vi varnadra

Med kärleks laddade fingrar smeker vi Varandra varmt

Varje andetag gör oss vackra

 

(Copyright ©Lars Hedlin)

 

 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 342 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2015-05-29 11:06



Bookmark and Share


  Fem hjärtan VIP
Tycker mycket om denna!
2015-05-31

  Angel of love
Åh så fin text.
2015-05-31

  lila fjäderblomman VIP
Ömt-'Varje andetag gör oss vackra'gillas mycket!
2015-05-31

  Margit Grell
Kärlek gör oss vackra.
2015-05-30

  ResenärGenomLivet VIP
Sensuellt och mycket vackert...
2015-05-30

  Rise Little One
Underbart val av titel och bild ...förnimmelse av det goda i minnet...
2015-05-30

  Blomma-Stjärna VIP
,,,, ömsint om kärleksnärhet och härlig laddning i bilderna "som elden låga smeker vedträdet berör vi varandra" "varje andetag gör oss vackra" --- Mmm
2015-05-29

    Dan Myrbeck
Instämmer med bildtexten.
2015-05-29

    ej medlem längre
Vackert och innerligt skaldat.
2015-05-29

    Elisabeth Nilsson VIP
Vackert och ömt diktat!
2015-05-29

  Alysse VIP
Du skriver så mjukt och
vackert! Ord och tankar
som smeker kropp och
själ
2015-05-29

    ej medlem längre
Bra Lars!!
2015-05-29

  Marita Ohlquist VIP
I den bästa av världar!
2015-05-29

    ej medlem längre
Dina andetag är vackra...
2015-05-29

    ej medlem längre
Hm ... kärlekens hetta ....
2015-05-29

  Teresia Ridell
Underbart, kärleksfullt och sensuellt! "som eldens låga smeker vedträet berör vi varandra"... Suck...fantastiskt uttryckt!!
2015-05-29

  louisegirl
Så ömt och varmt i känsla
Fint!
2015-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin