Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hittade denna sensuella bild via Google!


My heart beats rytm!

My heart beats rytm

If you feel it and like it

Take my hand and join me

 

We aint got nothing to lose

Just be in the warmth

Let’s get together for a while

 

(Copyright ©Lars Hedlin)

 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 259 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-05-30 10:54



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Y E S !
2015-06-02

  Fem hjärtan VIP
Härligt! :-)
2015-05-31

  Angel of love
Underbara känslor.
2015-05-31

  Teresia Ridell
Längtansvarmt..härligt !
2015-05-31

  Ewa-Britt Nilson VIP
Hand by hand
gives it a
better land...
2015-05-30

    ej medlem längre
Hjärtats heta rytmer...underbart.
2015-05-30

  louisegirl
Längtande varma känslor...
Fint!
2015-05-30

  Rise Little One
Warm feelings!
2015-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin