Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Egen bild jag framför datorn just nu 2015-05-30 (Copyright ©Lars Hedlin)


En helt ny värld öppnar sig!

 

Stärker stunden med en varm tanke

Till varje själ som behöver det

Ni är evigt liv

 

Glöm alla som vill er illa och som dömer

Den bästa medicinen vissa gånger är ignorans

Tänk på att de är bara rädda och vilsna

 

Finns inget bra i att visa sig macho

Ge i värme och närhet

Så ska du se att en helt ny värld öppnar sig

 

Varma kramar till de som vill

 

(Copyright ©Lars Hedlin)




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 390 gånger och applåderad av 29 personer
Publicerad 2015-05-30 10:57



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Kloka ord från den näst klokaste
staden i Östergötland.
2015-06-02

  Magdalena Eriksson VIP
fint!
Sköna ord från en människa.
2015-06-01

  bittemi VIP
Fina ord!
2015-06-01

    ej medlem längre
Ord från en god själ, kramar tillbaka
2015-05-31

  Lindha W Gustavsson
Så underbart du skriver - naturligt och sant!
2015-05-31

  Fem hjärtan VIP
Vackra ord från en vacker själ!
2015-05-31

  Angel of love
Fint skrivet, kram. <3
2015-05-31

  Teresia Ridell
Varmt, fint och starkt. Tack fina du, för dina stärkande ord ! Kramar
2015-05-31

  Hanna Mari Wallin
Endast varma kramar till fina själar

fint och kärleksfullt skrivet Lars
det tycker jag om
medmänskligt det är vackert det
2015-05-31

  lila fjäderblomman VIP
Kloka värmande sanningar. kram tillbaka
2015-05-31

  Carina Bendix
Fina och värmande ord. :) Fin bild, du passar bra i skäggstubb. ;)
2015-05-31

  Margit Grell
Ord att ta in och begrunda.
2015-05-30

  Ingrid Trolle
En varm kram till dig
som är så klok och
förmedlar det så bra
2015-05-30

  bumerang
Ja. Du tolkar från hjärta
Till hjärta. Det är fint.
2015-05-30

  WyS VIP
Fina tankar och ord!
2015-05-30

    ej medlem längre
Otroligt bra text! Bra råd!
2015-05-30

    ej medlem längre
Dina ord ger styrka och tro på livets krafter.
2015-05-30

  Marita Ohlquist VIP
Bra text att bära med sig i vardagen!
Kram
2015-05-30

  ResenärGenomLivet VIP
Kloka råd...så bra...
2015-05-30

  louisegirl
Sant och bra ordat
2015-05-30

  Rise Little One
Njutbara tankar!
2015-05-30

    ej medlem längre
Gott!
2015-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin