Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Floras kulle

Påskdagen:
gräver bland penséerna
luftar jorden
Ännu ett år

Blå himmel
talgoxens ti-tu, ti-tu
vintergäck och krokus
Jordvarv

Statyerna
vänder sina blinda ögon inåt
”Varför söker ni den levande här bland de döda?”
Inget av egen kraft
Övergår allt förstånd

Berätta om undret
Det som inte kan fångas
Det som glider oss ur händerna
Hemligheten




Fri vers av Cathrin M
Läst 354 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-05-31 01:46



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Plantering på graven till påsk. Tankar om påskens betydelse och uppståndelseundret.
2015-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Cathrin M
Cathrin M