Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hittade bilden via Google!


Reflection of madness

Reflection of madness

Naked and afraid

 

Be careful whom your depend on

You find out when the light turns on

 

My aching soul longing out

Father tell me when

 

(Copyright ©Lars Hedlin)




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 186 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-05-31 11:16



Bookmark and Share


  Angel of love
Berörande text Lars <3
2015-06-02

    Dan Myrbeck
Tänkvärd
2015-06-01

  louisegirl
Starkt berörande <3
Bra skrivet!
2015-05-31

  Blomma-Stjärna VIP
sårig skälvande längtan som berör inom!
2015-05-31

    ej medlem längre
kramar hjärtat lite extra
2015-05-31

    Elisabeth Nilsson VIP
Berör själ och hjärta!
2015-05-31

  Hanna Mari Wallin
Griper tag ordentligt

Bra Lars

bokmärker!
2015-05-31

  Lindha W Gustavsson
Text som berör vem som helst. bra där!
2015-05-31

    ej medlem längre
Du rör vid hjärtat med dina ord.
2015-05-31

  Teresia Ridell
Starkt berörande! Kram
2015-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin