Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hittade bilden via Google!


We are the sky watchers!

What a blessed gift

We are the sky watchers

 

In the center of the Milky Way

We seen it all and done it all

 

Froe the beauty of a nebula

We are born in Love

 

The pulsing of the deepest heart of us all

It is ever eternal Warmth

 

(Copyright ©Lars Hedlin)




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 186 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2015-05-31 11:18



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Jättefint!
2015-06-09

  Angel of love
Vackert varmt beskrivet.
2015-06-02

  Anna Nickolausson
En värme som fångar upp själen
2015-06-02

  lila fjäderblomman VIP
Blir varm i själ och hjärta...
2015-06-01

  Sonja Sidorow Lapington
En värme svår att fånga
2015-06-01

    ej medlem längre
Indeed!
2015-06-01

  louisegirl
Vackert!
2015-05-31

  Blomma-Stjärna VIP
här ges ett svindlande perspektiv...
2015-05-31

    ej medlem längre
beautiful..
2015-05-31

    Elisabeth Nilsson VIP
Vackra ord och tankar från din penna!
2015-05-31

    ej medlem längre
Tycker om dina vackra ord.
2015-05-31

  Teresia Ridell
Sagolikt vackert, starkt!
2015-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin