Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslor som arme...

Ge mig styrkan att inte inse..
Din kärlek som växer inom mig och gör suxe...

Ge mig styrkan att fortsätta le
När du berättar om kvinnorna du vill se
Jag skrattar, ljuger, döljer
min svartsjuka och låter den ske

Borde jag erkänna?
Berätta, falla och be?

Din närvaro glädjer min sorg vrider den på sne

Den förvandlas till rytm för mitt dansnde hjärta, räcker inte det?

Atackera mig inte med dina ord som en arme

Vi är vänner! Jag fattar men vägrar inse.





Övriga genrer av Mayssa
Läst 222 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-05-31 21:05



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
låt dina känslor leda din väg
2015-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Mayssa
Mayssa