Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan titel

Jag sliter sönder mig själv, dödar tankar som återuppstår direkt
igen
kastar ur mig mitt inre i ännu ett försök att bli förstådd -
förgäves
för hjälpen finns inte där
det finns ingen hjälp att få -

måste inse det 
kan inte fortsätta




Fri vers (Fri form) av Ananas
Läst 179 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-06-01 00:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ananas
Ananas