Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samma sol!

Vi satt
vid foten
av
Acropolis
och
zippade kaffe
och
solen sken
på oss,
som på
Socrates.




Fri vers (Fri form) av jesse james
Läst 380 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-06-01 16:27



Bookmark and Share


  Per "Läsaren" Sörqvist
mäktig tanke
2015-06-01
  > Nästa text
< Föregående

jesse james