Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
På rygg med molnen i ögonfransarna


Som regn

Som regn
Vore mina kyssar
Om du var här

Inte den kalla sorten
Som ilsket kastas
ifrån skyarna

Eller den sorgliga
Som faller tungt
Och grått

Jag vore det lätta
Sommarregnet
Knappt kännbart
men ljummet

Den sorten
Som berör huden
Bara lite mer
Än en fjäril

Kittlande
Som magen
När du ler




Fri vers av Kapten
Läst 175 gånger
Publicerad 2015-06-01 19:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kapten
Kapten