Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi två

hans blå

hon
sminkad i varje söm

nitar
låtsasslagen han fångar
galen
som alltid

välkommen
som alltid

till samma fest

ett möte, en öppningsgest

vrickad väntan

satt på stolen och såg in i hans blå

låtsades slå - kunde inget annat

drog sig snabbast ifrån

på tå

droppade slott, pansargrått

i regnen på hans kropp

och det som går upp

mot nått, som är nått

i blått





Fri vers (Fri form) av Hestia VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-07-23 15:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hestia
Hestia VIP