Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En liten sal


vid den röda mantelns sal
far chockrosa serpentinervindar och omkullkastar allt
svart
drottningar, kransar och timotej
gullvivor, kungaskogar och förgätmigej
efter uppehållet
vinterns kära

ja, som en himla sommargata, saga
vida nattens vilda, obestridligt vackra - vara


men jag är bara här
















Fri vers (Fri form) av Hestia VIP
Läst 9 gånger
Publicerad 2015-06-02 00:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hestia
Hestia VIP