Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
djur och odjur är alltid bra att använda som metaforer


Ohygienisk hyena

 

hon trivs bäst på sin hemarena

hon är en fena

på att visa bena'

och när det börjar skena

ringer hon Lena

och Lena ber Lennart

om att hjälpa till med att ena

är vi inte rumsrena?

hon, en varghona? nej, hon är en hyena

 

det finns ett till odjur som slutar på ena,

guess who?

 

 




Bunden vers (Rim) av Onomatoprofet VIP
Läst 519 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-06-01 23:57



Bookmark and Share


    Lars J
hehe, denna var rolig :-)
2015-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP