Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till K.


Nya Ålandsfärjan

Åt helvete med gubbfan som plågat mig i alla år
sa hon å röck i gardinens bollfrans.
Hej då! Nu ska jag på dans.

Jag ska ta Ålandsfärjan nu å du får inte följa me
se du på Elsa-Britta så de räcker te
se på Ulla-Kari och hennes stortuttade kompis
ja se och titta och glo
snart ser du bara din egen ho
fett fast i ditt snåla nylle
lägger du själv en snara om din hals.

Jag känner mig lugn för jag vet att när brudarna upptäcker
din resande ragg
din hängande häck
när de ser din kalnande skalle
din begränsade balle
när de ser dina kåta små håriga händer
när de ser hur du ljuger
för en natt på hotell, hur du suger
kommer de också att döda dig.

De kommer att resa sig å gå.
Ta nästa färja när de lider emot kvällen......




Fri vers av Magdalena Eriksson VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-06-02 19:52



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Stark skall man vara! Och man skall säga ifrån. Bravo!
2015-06-03

    Tommy M
En rejäl sågning!

Jag ser framför mig K, sittande och läsande denna dikt - och begrundande sina missgrepp. Månne han inte hellre skulle se, titta och glo på Elsa-Britta och de andra "brudarna"...

Det här kan nog bli applåderat som välbehövlig brutal- eller vulgofeminism. Nu är det väl bara EN gubbe det är frågan om, alla är inte sågade. Eller ska fruntimren dansa med varandra på Ålandsfärjan?

Frågan är hur reaktionerna bleve gentemot den som skrev motsvarande dikt med omvänd könsförtecken? "Åt helvete med gumfan som plågat mig..."
2015-06-03

    Elisabeth Nilsson VIP
Otroligt kul text!
2015-06-03

  Sommarina VIP
Ha ha. Härligt rimmande!!!!
2015-06-02

  Marita Ohlquist VIP
Makalöst bra text!
2015-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Magdalena Eriksson
Magdalena Eriksson VIP