Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MOT

 

rutan

piskar regnet

 

och min själ

 

känns trött

 

 

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-06-02 22:25



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Då får man vila och hoppas på bättre dagar...
2015-06-03

  Lars Hedlin
KRAM <3
2015-06-03

    ej medlem längre
Ja man blir trött av regn och kyla men snart kommer solen igen.
2015-06-03

  ULJO
Håller med nedanstående. Efter regn kommer nästan alltid solen
2015-06-02

  mickech
Efter regn kommer sol och själen vaknar igen.
2015-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP