Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om att sitta i skog


Grått är min nya limousine

Tallarnas ansikten över mig
sitter vid rötterna känner vårens stormar vibrera i mossan
tänker fanimej sitta kvar till jag blir lugn
sjunker i linneorna ned
ned ska jag nu tamejfan
genom smärtan i höfterna
ser upp i kronorna ser inga träd
ser kvinnor i böljande rörelser be för jorden
bilder av ryckande dervischer i grå stammar tätt i himlars höjd
sjunker in i tallarnas dans.
Om ni faller nu dör jag om ni slutar dansa dör jag
svajar gör mitt mänskliga stycke
mäktiga gråtoner släpper sina frön i mig
alla färgers färg
helar kroppen
ansiktena ser mina stygn visar sina hav av stygn
skogens gråt är i vinden
jag
lyssnar nu.




Prosa av Magdalena Eriksson VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-06-02 22:51



Bookmark and Share


  i af apa
oy , helt i min smak!
2015-06-04

  Sommarina VIP
starka känslor i underbar skog...skog som läker och lenar ser jag
2015-06-03

  Lars Hedlin
Starkt framfört
2015-06-03

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet!
Ser, hör och känner.
2015-06-03

  Nanna X
tallarna är nog förklädda dervischer. fin dikt!
2015-06-03

    Elisabeth Nilsson VIP
Fina bilder om skogen tecknar din penna och fantasi blir verklighet.
2015-06-03

  Måna N. Berger
Sitter med dig i den skogen, under de dansande tallarna! Mäktigt beskrivet!
2015-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Magdalena Eriksson
Magdalena Eriksson VIP