Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förstår inte

 

De vill att jag ska beskriva, förklara

varför jag har ångest
är det något särskilt som har hänt?

De vill att jag ska analysera sönder alla tankar och situationer 

du kanske var hungrig, för trött, hade pms, 
hade varit för hård mot dig själv, tänkt för många 
negativa automatiska tankar

och förstår inte att det bara stressar mig
att jag inte kan finna anledningar till allt

Ångesten är ett tillstånd
som inte går att härleda till någon särskild tanke 




Fri vers av Ananas
Läst 253 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-06-03 01:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ananas
Ananas