Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bittert

Du sitter och citerar döda filosofers meningslösa ord
En kvarting går ner endast för att stå ut
egen, true, fritänkare
När kommer det spela större roll än döden kära du?
Passiv aggresiv endast för du stör dig på det lilla
en suktande känsla efter konflikt
eller är det en otämjd längtan efter döden?
Du sluddrar och jag däckar utan att du märker
dag ut, dag in
Ängnar dess vakna timmar
i vadå?
Kärlek? Låtsasalkolism? Eskapism?
Inte för att det spelar någon roll
för du sitter fortfarande med dina filosofer och jag sänker ännu en kvarting
Bittert.




Fri vers av Imperial
Läst 142 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-06-03 04:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Imperial
Imperial