Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto på en av dom stigar jag tycker om att gå.


Tänk att jag ska

 

tänk att jag ska behöva

bli så frustrerad

arg och ledsen

för att något ska hända

med att få altanen

i ordning

så jag kan vistas där

innan juni månad

är slut

ska dom ha på börjat

arbetet

det är sista budet jag fått

genom hyresgästföreningen

jag hoppas kunna slappna av nu

tro på att det kommer att hända

dags för mig att äta

falukorv och rotsaksmos

med en sallad

senap och lingonsylt

det här med att äta

får jag inte glömma

det är inte bra för min diabetes

tyvärr händer det ibland

när jag känner mig trött

och frustrerad

 

 

anits 3 juni 2015




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-06-03 15:11



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Du måste tänka på dej själv, det är viktigast...
2015-06-03

    Dan Myrbeck
Dom måste göra den klar OMEDELBART!
2015-06-03

  Lars Hedlin
Håller tummarna på att det blir bra :) kram
2015-06-03

  aol
Hoppas du får rätsida på altanen att dom ordnar det,
2015-06-03

    ej medlem längre
Jag är en hejare på fish and chips, bjud plattsättaren på mat! Vi fortsätter att bedja!
2015-06-03

  Ljusletaren
Låter bra och jag håller tummarna!
Inte slarva med maten och lova det/kram
2015-06-03

  Bibbi VIP
Lycka till och smaklig måltid!
2015-06-03

    ej medlem längre
Tack! för texten!
Och just det, LG har sina poänger!
2015-06-03

  Larz Gustafsson VIP
Den lunchen skulle jag gärna bli inbjuden till!
Som Arne Imsen sade: "Det första jag frågar efter när jag varit utomlands är falukorv."

Humöret påverkar sockret och vice versa.


2015-06-03
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP