Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TILL KÄRLEKEN

 

Alltid

närvarande

 

buren

i hjärta och själ

 

livgivande

en grå dag

 

när blå himmel

bär kamouflagekläder

 

solen gömt sig

för dagen

 

regn tvättar

grönskan i maskin

 

vinden ilsket

piskar träd

 

orosmoln svartnar

i kanten

 

skräcken marscherar

i hjärnan

 

alltid närvarande

i minnet

 

Kärlekens tröst

och lust

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2015-06-03 18:13



Bookmark and Share


  Magdalena Eriksson VIP
skönt skrivet som moget ljus..
2015-06-04

    Dan Myrbeck
Fin hyllning!
2015-06-04

  Rise Little One
Kärleken finns alltid inom oss!
2015-06-04

  Lars Hedlin
Mycket vackert :)
2015-06-04

  Sommarina VIP
åh så fint!!
2015-06-03

    ej medlem längre
Texten är som en ljuv smekning.
2015-06-03

  Marita Ohlquist VIP
Kärlekens underbara inverkan!
Bra skrivet.
2015-06-03

    ej medlem längre
Du skriver så vackert
2015-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP