Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I KÄRLEKENS TRÄDGÅRD

 

Andas ord

bara du

får höra

 

vita pärlor

glänser

på min hud

 

smakar salt

och sött

i min mun

 

jag befaller dig

kyssa smaken

av dig och mig

 

foglig lyder du

fängslad

i kärlekens trädgård

 

där rosor

har törnen

evigt blommar

 

 

 

 




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-06-08 18:06



Bookmark and Share


  Magdalena Eriksson VIP
Lite skönt bestämd röst som styr upp bland lökarna och andra sköna blommor hihi.
2015-06-09

    ej medlem längre
Vackert vävd poesi.
2015-06-09

  Lars Hedlin
Tycker om din text!
2015-06-09

  Ronny Berk
finsaker; fängslad i kärlekens trädgård verkar smakfullt ...
2015-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP